Subiect: exist
View Single Post
Vechi 16.05.2008, 15:20:59
Leinarius Leinarius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.09.2007
Implicit

@pacifistul: Omule nu intelegi invatatura lui Hristos... Iisus Hristos a invatat oamenii nu "sa nu le pese de nimic" ci dimpotriva "cereti cele de folos sufletului si toate celelalte se vor adauga voua"...

Lipsa de preocupare este calea raului.

Ba e bine sa iti pui intrebari, problema e cand incepi sa iti dai raspunsuri dupa bunul plac... Lucifer nu a cazut pentru ca si-a pus intrebari ci pentru ca s-a socotit pe sine mai presus.

pana cand nu vei putea intelege toate ce ti-am insiruit eu aici nu vei putea sa zambesti. mult noroc!

Oho... ce sigur esti pe autoritatea ta.
Eu te rog sa nu mai predici ca si cum ai avea autoritate in crestinism. Mesajul tau este altul decat al Biserici lui Hristos, care are preocupare pentru oameni si pentru sanatatea sufletelor.

Pacea si bucuria vin cu nepatimirea si cu iubirea lui Dumnezeu, in timp, cu cat omul invata sa fie mai mult in preajma Lui.

@andorueca: nu te necaji, frate, ci bucura-te, ca atunci cand esti intristat si uitat de lumea asta, abatut si cauti catre Domnul, El te tine si te mangaie, te trece prapastia si te bucura in final.
Roaga-te si rabda, iti spun asta ca si eu am trecut prin clipe grele, am avut ispite si in clipele acelea rugandu-ma cu lacrimi, incet, incet m-a adus Dumnezeu in margine si acum pot zice ca mi-a trimis chiar multe si nemeritate binecuvantari.

Fetele cuminti pot fi prietene bune si sotii si mai bune, ai rabdare si tine rugaciunea ta mereu. Dar nu te ruga numai pentru o soata, roaga-te pentru intarire si calauzire, pentru sanatatea trupului, sufletului. Cauta sa mergi la biserica, la liturghii si la maslu, vorbeste cu un preot pentru sfaturi si spovedanie.

Dumnezeu sa iti ajute si sa te intareasca!
Reply With Quote