Subiect: AVORTUL!
View Single Post
Vechi 01.11.2006, 18:37:29
CM CM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.10.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Negroponte
Avortul este o crima dubla.Este ucis si trupul si sufletul copilului.Nu exista scuze inaintea lui Dumnezeu pentru acest pacat.Am sa va povestesc ceva:O femeie care avea schizofrenie cronica a nascut un copil,desi doctorii recomandau avortul,desi lua medicamente foarte tari a nascut un copil sanatos si, mai mult,mama s-a facut sanatoasa.Un alt caz:O mama avea trei cezariene facute si a ramas insarcinata.Doctorul a spus categoric;avort.Femeia a cerut sfatul duhovnicului care indemnat-o sa-si puna nadejdea in Dumnezeu si sa nasca.A nascut normal dupa trei operatii de cezariana.A recunoscut si doctorul ca se mai intampla minuni.Dumnezeu este doctorul cel mare.Doamne ajuta!
Dupa ce am citit tot ce s-a postat este ca si cum am privit un buletin de stiri in care apar numai informatii de tipul crima, bataie, viol, etc.
Cata inversunare. Cata lipsa de intelegere fata de aproapele. De iubire, nici vorba. Nu pot sa cred ca din iubire acuz un alt semen de crima. Si ma rog, criminalul, ramane cu crima lui si el va da socoteala pentru ea. Toate lumea se uita in ograda celorlalti, niciodata in a lor. Asa de mult imi plac barbatii care-si dau cu parerea despre ceva atat de intim si care priveste exclusiv femeia in intreaga ei feminitate fiziologica si sufleteasca.
Ce stiti voi barbatii prin ce trece femeia insarcinata, daca nu o sa aveti niciodata ocazia sa aveti asemenea experienta?
Pot sa va sochez dar, privesc si prin prisma omului contemporan si realist.
Ce se intampla pe vremea cand avortul era interzis. O fericire pentru biserica as zice si invatatura crestina.
Dar, stie cineva de numarul de pruncuciderilor?
Stie cineva de numarul avorturilor ilegale din care nenumarate femei se imbolnaveau si prosperau excrocii?
Stie cineva ce simtea femeia cand barbatul isi dorea un contact sexual? Frica era tot ce simtea ea, de o eventuala sarcina pe care nu o dorea pentru ca nu avea posibilitatea sa creasca un copil.
Si frica naste frustari si despre iubire nici nu mai poate fi vorba.
Si va reamintesc ca oricand, Dumnezeu ne va acorda iertarea si binecuvantarea sa, totul este ca sa ne caim, fie si in ceasul cel din urma.
Nici nu este cazul sa ma exprim daca sunt de acord cu avortul sau nu. Este problema mea personala si daca fac acest lucru imi asum si raspunderea pentru ceea ce fac.
Pentru societate legiferarea avortului este solutia optima. Fie numai si pentru ceea ce am amintit mai sus.

Reply With Quote