View Single Post
Vechi 16.05.2008, 21:36:32
dorstor dorstor is offline
Senior Member

Data înregistrării: 08.12.2007
Implicit

Am o rugaminte pt cei din Bor pe acest topic:Trebuie sa intelegeti ca mirenii stilisti au o vina foarte mica;ei sunt dusi in eroare de asa zisul cler ierosilnic din Bosv.In multe privinte ale practicii vietii crestine sunt multi mireni din BOSV care ar putea sa fie exemplu de traire crestina.Atat timp cat Bor este in comuniune cu Ierusalimul si celelalte BO autocefale exista HAr in BOr.Harul lipseste cu desavarsire in BOSV pt ca nu au preoti adevarati.Bosv este o asociatie culturala si nu un cult.Pai o asociatie culturala prezinta spectacole cu actori cu interpreti a diferitelor roluri.Asa si la Bosv unii interpreteaza ca si actoii roluri de clerici dar ca si actorii nu sunt cu adevarat personajele pe care le interpreteaza.Acum acei asa zisi clerici trebuie si ei sa traiasca si dau din gura ce pot ca sa primeasca unele foloase materiale.Si aici ei nu sunt de vina ci acei care sunt naivi si ii cred fara a verifica canoanele.Deci rugamintea mea este sa ne concentram pe metadoxia BOSV pt ca desi se pretinde ortodoxa BOSV este de fapt metadoxa!Si mai de folos ar fi ca sa cerem la liturghie sa lumineze mintea celor din BOSV Stapanul nostru Iisus Hristos.Asa ca va rog ca atunci cand dati pomelnice pt vii la SF Liturghie scrieti la urma asa:,,Doamne Iisuse Hristoase lumineaza mintea celor din BOSV!'Ar fi mai de folos sa ne rugam pt ei pt a iesi din ratacirea lor.incercati si se va ucura Mantuitorul!