Subiect: AVORTUL!
View Single Post
Vechi 01.11.2006, 19:14:38
Va_iubesc Va_iubesc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.09.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de CM
Dupa ce am citit tot ce s-a postat este ca si cum am privit un buletin de stiri in care apar numai informatii de tipul crima, bataie, viol, etc.
Cata inversunare. Cata lipsa de intelegere fata de aproapele. De iubire, nici vorba.
Draga CM, nu e chiar asa. As zice ca tocmai din iubire, cei de pe forum actioneaza astfel cand e vorba de un asemenea pacat. Fiindca cel care poate sa constientizeze ce efecte nocive are asupra sufletului si trupului mamei, copilului omorat si copiilor urmatori, familiei respective precum si intregii omeniri, nu poate sa stea indiferent.

Si daca ti s-a parut ca sunt "informatii de tipul crima, bataie, viol, etc" chiar asa e. Fiindca e crima, se omoara un biet copilas. Am o prietena care a lucrat la Christiana si discuta cu femeile care doreau sa faca intreruperi de sarcina si mi-a imprumutat un CD cu un avort filmat. O sa va descriu in cateva cuvinte. Copilasul care cu cateva minute inainte de avort se plimba, se joaca, rade, sta, sare, etc, cand incepe sa se scurga lichidul amniotic fuge intr-un colt si incearca sa stea cat mai la distanta de tubul care urmeaza sa-i absoarba cand o manuta, cand un piciorus, cand totul; capsorul nu iese cu tubul si atunci doctorul introduce un forceps ca sa-l sfarame si apoi il aspira. E socant cand vezi cum se zbate si fuge cat poate, cum se retrage cat mai departe de tubul respectiv. E ORIBIL!!! ???

Mai era inca un filmulet cu ce au gasit in pungile de gunoi de la o clinica din America: capsoare, manute, picioruse, chiar si copilasi intregi dar ceva mai micuti, copii care n-au fost intrebati daca ei vor sa ajunga acolo, care nu au avut parte de nici un pic de iubire...ca tot vorbeam de iubire. Si ca sa raspund in termenii folositi de tine, este o violare a drepturilor acestor copii, este o bataie de joc fata de ceea ce Dumnezeu a creat, este o lipsa totala de iubire fata de om si fata de Dumnezeu, adica este o rupere de a fi nu numai crestin, dar si om. ???

Sa invatam sa fim oameni, sa ajungem macar ca animalele care nu isi omoara puisorii si abia apoi sa invatam ce inseamna sa fim crestini!

Elena
Reply With Quote