View Single Post
Vechi 16.05.2008, 23:21:41
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Religia: Ortodox
Implicit

Ancah,am scris mai sus destul de clar despre Legea Talionului care s-a desfiintat odata cu venirea Mantuitorului,despre;"copii nu vor mai avea gura acrita pentru ca parintii lor au mancat agurida".Ce este greu de inteles ca in Noul Testament nu mai este specificat nicaieri faptul ca,copii vor lati pacatele parintilor.Deci,degeaba aduceti fel de fel de argumente ca desprinse din Sf.Scriptura,ca nu este asa,nu mai traim legea veche si inapoiata,as putea spune.Ca sa nu mai vorbim de atatia factori care intr-adevar contribuie la problemele zilnice ale oamenilor,factori ce ne incrimineaza in mod direct,si nu doar dupa presupuneri spirituale.Poate te-a ferit Dumnezeu de necazuri speciale atata timp cat ai fost tanara,si poate ca ai copii sanatosi,chiar daca nu L-ai cunoscut pe Dumnezeu,dar aceasta nu inseamna ca se datoreaza perfectiunii si curatiei proprii...
Nici o suferinta de mama nu merita judecata atat de dur,niciuna,fiindca totdeauna vom constata ca s-au nascut copii perfecti din desfranare si greseala,si tot astfel vom constata ca s-au nascut copii bolnavi din relatii credincioase si asa atente dupa cum descrieti.Deci cauzele sunt pur si simplu diverse si incontrolabile,uneori.
Si,sa stii Anca ca si eu si fratii mei am cam fost conceputi dupa o bauta,si nu sambata seara ci in orice zi,fiindca tata,din pacate nu tinea cont doar de weekend ca sa se dreaga.Iar mama era credincioasa,dar supusa,si...no comment!Slava Domnului!,suntem toti fratii sanatosi,si cat se poate de normali.Toate aceste afirmatii legate de clipe atat de stramtorate dintr-o viata de om atat de complexa,mi se par cel putin imature.Deci,traim in continuare asa cum se vede si nu cum se speculeaza in cuvinte,si iar cuvinte.
NICI O MAMA CARE SUFERA DIN INSTINCTUL PUTERNIC DE JERTFA DE MAMA,SA NU FIE JUDECATA IN NICI UN FEL!!!
Reply With Quote