View Single Post
Vechi 17.05.2008, 08:47:57
ramur ramur is offline
Junior Member

Data înregistrării: 28.03.2007
Implicit

Hristos a inviat!
Nici nu stiu cum sa imi incep aceasta postare in afara de a zice ca mai am un pic si ajung in calea disperarii :(. Nu e vorba de mine ci de fratele meu care de cateva zile are ganduri sinucigase :(.
Povestea este cam asa: eu traiesc in afara Romaniei si l-am luat si pe fratele meu cu mine pentru a reusi sa munceasca si el sa isi duca un trai mai bun. Am fost multumita ca se linistise dar in iarna a decedat bunica noastra, care ne-a crescut, si el a fost cel mai afectat. Am crezut atunci ca a trecut peste dar in aceste zile a cazut intr-o depresie adinca din care nu il mai pot scoate. Pe langa toate astea el asculta doar muzica depresiva (hard rock etc). Aseara am incercat sa ma rog cu el, Bunului Dumnezeu ( pe durata rugaciunii doar a suspinat), sa ii explic ca nu este dreptul nostru in a ne lua viata, si mereu imi spune ca daca exista acel Dumnezeu sa il scoata din starea asta (mentionez ca atunci cand se enerveaza injura de lucruri sfinte :( ). Va rog din suflet dati-mi un sfat, daca dvs ati trecut printr-o situatie similara cu cei dragi cum ati procedat, ca in aceste clipe nu mai stiu ce sa fac...:( :( :(.
Reply With Quote