"Dreptul la sinucidere". Am auzit curand ca Uniunea Europeana discuta legalizarea avortului cu motiv ca ar fi "dreptul femeii..". Curand poate ca o sa citim si dreptul la crima. Peste tot drepturi si iar drepturi. Ne-am dat noi viatza ca sa avem dreptul sa ne-o luam?!!..Pot sa spun ca am avut perioade de depresie foarte mari, stari insuportabile, poate ganduri de sinucidere..dar sincer singurul gand care m-a tinut departe de a face ceva e tocmai acest gand: "Nu am drept asupra mea sa-mi iau viatza." Si am mers mai departe si merg mai departe..exista lucruri frumoase, viata e frumoasa, viata e taina, e bucurie..Ne dorim prea mult, prea mult din lumea asta, am fost crescuti poate si educati de televizoare, de reclame, de oameni puternici care ne-au transformat in sclavi..sclavi ai dorintelor noastre..peste tot ne vorbesc de drepturi "dreptul la avort, dreptul la homosexualitate.." poate curand vom avea si zoofilie, pedofilie, crima..toate legale..
Asa cum te uiti la un om minunat, o persoana care o admiri, un Sfant..asa sa te uiti si la tine atunci cand ai ganduri de sinucidere, pentru ca toti avem acelasi chip in noi...offf Doamne..ce am facut din creatia ta, ne punem sfoara de gat ca nu avem succes, sau dragoste, sau vrem sa ne cunoastem neantul...Poti draga mea sa-ti traiesti neantul fiind in viata..Intra in acest neant din tine, intra in acest nor necunoscut, intra acolo unde toate se anuleaza, unde logica dispare si traieste-ti neantul..dar nu sinucidere. VIATA e un dar, un dar minunat, viata fara Dumnezeu nu are rost si atunci vrem neantul, cauta-L pe Dumnezeu in viata ta, roaga-te si sfatul nu vine de la un om desavarsit, un om curat, nu, din contra, vine de la un om ratacit, poate trist, poate la fel ca tine, invata rugaciunea, nu e un sport, e chiar suflarea noastra, nu e o tinta, e doar cea care ne da aripi..off, nu mai vorbiti despre sinucidere, zilnic vad oameni care renunta la viata, uitand sa se bucure de tot ce avem aici, chiar si de un post atat de inutil pe care l-am scris aici....
|