View Single Post
Vechi 17.05.2008, 14:39:34
pacifistul pacifistul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.05.2008
Implicit

mai eu nu cred o iota din toate astea: preziceri, fenomene paranormale si alte chestii. mi-aduc aminte ca odata cand eram mai mic m-a luat mama si m-a dus la o vrajitoare d-asta, credea ca daca ma descanta asta o sa scap de problemele mele. si s-au intamplat niste chestii f ciudate pe-acolo. avea niste argint viu(mercur adica) ce lua forma de sarpe, ceea ce de altfel e normal avand in vedere proprietatile mercurului, dupa care mi-a dat un ou de gaina si m-a pus sa-l bag in san. dupa aia l-am scos si cand l-a spart am ramas socat: in el erau niste viermi care colcaiau acolo. desi mi s-a intamplat asta nu cred nimic. putea f bine sa se intample o chestie de iluzionism, prin care sa induca anumite stari. si avand in vedere ca omul vede ce doreste sa vada, si nu realitatea, nu cred nimic. nici daca vine cineva si-mi spune ca o sa-mi rup gatul si dupa aia eu imi rup gatul, tot nu cred. o simpla coincidenta. dupa parerea mea noi ne aflam intr-o lume fizica ce asculta de propriile ei legi, legi ce au fost date de Dumnezeu. iar aceste legi nimeni nu le poate incalca, nici macar diavolul. diavolul nu poate sa ia o forma fizica. pt ca el nu apartine acestei lumi in care traim noi. numai Dumnezeu poate schimba legile fizicii. asa ca eu o sa raman in continuare cu fizica si chimia si o sa ma duc fara frica noaptea in cimitir.:p
Reply With Quote