Citat:
În prealabil postat de georgeval
Principiile tale nu sunt contradictorii, pentru ca le raportezi la subiectivitatea ta, crezand ca sunt conforme cu Scriptura. Cine iti descopera ca unele nu sunt conforme cu Scriptura?? Vei spune Scriptura, eu cred ca tot tu.
|
Ai dreptate. Cred ca o traditie (caci despre "Biblie sau traditie" se dicuta) nu este conforma cu Scriptura, cand acest lucru este demonstrat de Scriptura. Nu de mine. Eu nu am venit cu citate din scrierile mele ci cu verste din Scriptura. Tu, cand sustii ca sufletul, dupa moarte, hoinareste prin diferite locuri, nu te contrazici cu mine ci te contrazici cu Sfanta Scriptura. La fel si toti ceilalti care cred o astfel de invatatura gresita si o numesc, pe nedrept, sfanta traditie.
Referitor la aceste traditii gresite (cum ar fi cea referitoare la cultul mortilor) pot veni doar cu versete din Sfanta Scriptura, fara sa adaug nimic de la mine.
Am impresia ca pe cei ce cred in traditii gresite nu ii deranjeaza prea mult parerile mele (sunt doar un om) ci mai mult ii deranjeaza Sfanta Scriptura. E problema fiecaruia daca crede mai mult in asfel de traditii decat in ceea ce spune Sfanta Scriptura.