View Single Post
Vechi 17.05.2008, 16:31:38
mariann mariann is offline
Banned

Data înregistrării: 21.04.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndreiB
mariann, inteleg ca faci parte dintr-o denominatiune care nu are drept Taina spovedania.
si atunci nu inteleg de ce ai mers sa te spovedesti la un Parinte ortodox.
ori este falsa afirmatia ta, ori nu apartii cu adevarat de denominatiunea ta.
Am fost sa ma spovedesc,cu ceva ani buni in urma. Eram ortodox, pe acea vreme. Dar nici chiar atunci nu credeam in spovedanie. Eu consideram, ca atunci cand pacatuiesc, este bine sa ma pun pe genunchi, sa marturisesc pacatul inaintea lui Dumnezeu, sa regret sincer acel pacat, sa cer iertare de la Bunul Dumnezeu si sa-i cer putere sa nu mai pacatuiesc. Am fost "obligat" sa ma spovedesc. O persoana din grup a zis ca nu se mai urca cu noi in microbuz (eram intr-o excursie) daca nu ne spovedim toti (cica, ne va merge rau la intoarcerea spre casa).

Referitor la spovedanie. Sa nu o confundam cu indemnul din Scriptura:"marturisiti-va unii altora pacatele". Aici este vorba de un aspect al vietii crestine de zi cu zi.

Inaintea Sfintei Impatasanii, Scriptura nu ne spune ca trebuie sa ne spovedim in fata unei fete bisericesti, ci "FIECARE SA SE CERCETEZE PE SINE INSUSI, SI ASA SA MANANCE DIN PAINEA ACEASTA SI SA BEA DIN PAHARUL ACESTA"(1 Corinteni cap 11:28).
Reply With Quote