Ispito, nu fi tu judecator al BOR si nu incerca sa imi pui "pumnul in gura", caci marea mea pacatosenie poate fi "tratata" in BOR, si nu in BOSVR, careia ii dau dreptate in ceea ce priveste schimbarea calendarului iulian, dupa cum a avut vedenie si parintele Ioanichie Moroi, dar nu-i dau dreptate in ceea ce priveste schisma, caci este NECANONICA. De ce este nNECANONICA? Din cauza ierarhului GALACTION CORDUN, care a fost caterisit pentru 11 capete de acuzare de BOR, inainte ca acesta sa infiinteze BOSVR. Deci, el n-avea har apostolic, caterisit fiind, nu putea sa transmita Sfanta Taina a Preotiei prin punerea mainii sale pe alte persoane spre a le hirotoni preoti.
Apoi, la vremea pensiei, acest ierarh si-a recunoscut greselile pentru care a fost caterisit, pentru a putea beneficia de dreptul la pensie, deci a vandut, precum Iuda, BOSVR pentru treizeci de arginti, pentru a putea castiga el niste bani.
Altceva nu voi mai posta, caci de saptamana viitoare intru in sesiunea de colocvii si examene. Nu mai am timp de niciun fel de postari.
Domnul sa ne ajute sa putem trece prin aceste vremuri de foarte mare imputinare a credintei.
.................................................. .................................................. ...................
Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine, pacatosul!
.................................................. .................................................. ...................
"Cauta spre noi, Nascatoare de Dumnezeu atotlaudata si cu lumina adevarului lumineaza-ne, mangaie-ne ca o Maica,pe calea cea dreapta ne calauzeste..."
(ACATISTUL MAicII DOMNULUI "SPORIREA MINTII"
|