View Single Post
Vechi 02.11.2005, 09:49:46
Abell's Avatar
Abell Abell is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.09.2005
Locație: Suceava
Religia: Alta confesiune
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Abell
Implicit

Citat:
În prealabil postat de floryna
Nelinistea mea este si in legatura ceea ce am facut inainte...ma intreb daca, avand trecutul pe care il am, ma va putea accepta cineva asa?
Marele adevar este ca Isus Hristos ne iubeste si ne accepta asa cum suntem nu cum ar trebui sa fim. Daca iertarea noastra ar depinde de efortul nostru ar fi dezastru pentru ca niciodata nu ne-am putea ridica la standardul Sau. In vechime a dat legea ca sa dovedeasca lumea vinovata si nimeni nu aputut sa implineasca legea inafara de Domnul Nostru Iisus Hristos. Acum domneste legea Harului "Prin har suntem mantuiti prin credinta si aceasta nu e de la voi: este darul Lui Dumnezeu" Efeseni 2:8. De aceea nu te mai invinui singura pentru ca Domnul te cunoaste stie trecutul tau dar a decis sa-l uite sa-l arunce in marea uitarii. Tu crede aceasta iertare pentru ca sa intamplat. Iisus a venit in lume ca sa dea viata nu sa o ia. Daca Dumnezeu uita tu de ce nu uiti? Dumnezeu Tatal cand se uita la noi se uita porin fiul Sau. Iisus ne acopera trecutul si pacatele noastre. Noi ii cerem iertare ne pocaim si El ne acopera cu slava Sa. Tatal cand se uita la noi il vede pe Fiul Sau pentru ca El ne acopera.
Iertarea e un dar nemeritat primit prin moartea Lui. Merita Sa-L slavim si sa traim toata viata langa El.
Reply With Quote