Stiu, dar este o postare falsificata.Eu am un exemplar original in chirilica si acolo nu scrie Mai inainte de iudei.Am mai vazut inca cinci pidalioane din editia originale cu litere chirilice si nu scrie nici acolo nu acrie nici in Indreptare legii din timpul lui Matei Basarabsi nici in Sintagma Ateniana dupa care s-+a tiparit Pidalionul athonit.Singurile locuri unde apare sunt doar acelea care au intr-un fel sau altul cu legatura cuBOSV.Asta este unul dintre motivele pt care am parasit BOSV!
Pt Padre Cory: din punct de vedere legal BOSV este in regula,Daca retin bine in noiembrie 2007 Asociatia religioasa Biserica Ortodoxa de Stil Vechi a primit din partea Cltelor avizul de pincipiu nr4.Cred ca in bza acestui aviz si-a rezolvat legalizarea,
Eu acuz abateri canonice.si toate obiectiile mele sunt de natura canonica nu ca traire sau legalitate.Dar intrarea in Bor a BOsv ar limita mult activitatea eumenica,pt c niste arhirei canononici antiecumenist in plus in BOR ar schimba raportul d forte in Sinodul BOR.Pe de alta parte cred ca BC este prima interesata ca Bosv sa n revina in BOR pt ca s-ar schimba pozitia BOR fata de BC
D-le Konstantinos eu nu acuz dupa ureche ci pe baza unui pidalion icu slova chirilica,deci neatins de falsificari!Si repety nu pot accepta minciuna ridicata la rang de dogma.
|