View Single Post
Vechi 02.11.2006, 10:39:43
Saurian Saurian is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.08.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Stefan500
Am comis-o. Am luat 60 de pastile de Extraveral. Dar am fost salvat... A vazut sora ca nu m-am trezit (era ora 5). A vazut biletul si m-a intrebat... A vanit si mama. Nu m-am simtit deloc bine... Am fost si la spital, cu perfuzii desigur.
Imi pare bine ca le am langa mine, dar uneori parca moartea ma cheama din cauaza tristetgtii. Azi mama a fost suparata - stiu ca avea dreptate - dar vroiam sa nu ma certe deloc zilele astea. Verisoara (nu puteam s-o uit si pe ea) a zis ca m-ar bate... Sper sa fiu bine... :thumbsup:
Nu mai ssciu acuma ca nu simt prea bine.
Ce-ai patit omule? Termina odata cu obsesia asta dupa fete.:angry: Nu stiu ce sa-ti spun... Acum credeam ca stiu cum te simti dar totusi... Si eu am probleme ca n-am nici o fata care sa ma iubeasca si pe care sa o iubesc si nu m-am sinucis. Ba mai mult mi s-a intamplat sa cred ca-s indragostit de cine nu trebuie. Si tot nu-mi vine sa ma sinucid. Au fost zile grele dar incetul cu incetul, cu ajutorul lui Dumnezeu, si cu sfatul unor oameni am trecut si de necazul asta. Acum simt ca sunt mai apropiat de Dumnezeu. Dumnezeu mi S-a descoperit prin criza pe care am trecut-o intr-un mod care m-a facut sa inteleg unele lucruri despre mine, sa ma cunosc mai bine si sa aflu niste lucruri despre viata de dincolo. Cam pentru asta eu vad rolul crizelor: pentru a ne cunoaste mai bine si pentru a cunoste mai bine lucrurile care au legatura cu Dumnezeu.

Dar iarasi cred ca stiu cum esti acum... Pe tine nu te intereseaza ce vrea Dumnezeu sa-ti spuna. Tu vrei sa-ti implinesti dorinta. Esti prins in lanturi de draci si nu vrei sa scapi. Imi pare rau de tine dar daca nu te trezesti nu vei rezolva nimic. La urma urmei daca te inchizi atat de tare Dumnezeu nu poate face nimic. Tind sa fiu de acord cu euftalia si anume ca mai bine te-ai duce la un psihiatru. M-ai dezamagit...:( Dar te inteleg si nu stiu ce te-ar putea ajuta daca tu nu vrei sa faci nimic...
Reply With Quote