Citat:
În prealabil postat de alecsandru
Este clar ca este o parere personala, pentru ca exprima invatatura de credinta a Mantuitorului Iisus Hristos, Fiul Lui Dumnezeu, in care sunt botezat, si care invatatura este marturisita de Biserica din care ma marturisesc a face parte Biserica Ortodoxa, si de asemenea de invatatura Bisericii Catolice. Din modul cum pui problema insa, remarc ca nu ai venit pe acest forum cu intentii deloc crestinesti, si ceea ce iti doresti, nu este sa gasim invatatura comuna de credinta, ceea ce ne uneste. Ci ceea ce dezbina!
Alte forumuri..........este problema ta. Du-te pe acele forumuri.
Cat despre userul Maria, se pare ca ea si-a dorit o comunicare exact in duhul in care nu comunici tu!
|
Merci de primire.
Modul in care pun eu problema pare a fi evident diferit de al tau, cel putin in cazul anumitor aspecte. Nu vad de ce in a nu recunoaste parerea unui alt utilizator autoproclamata drept invatatura de credinta a Mantuitorului nostru Iisus Hristos si a Bisericii, ma face automat suspect (ca sa nu zic vinovat) de "intentii deloc crestinesti".
Ceea ce vroiam eu sa zic (si se pare ca n-am reusit sa transmit suficient de diplomat) e ca fara a face rabat de la poruncile evanghelice de iubire a aproapelui etc. (in care cred si catolicii deopotriva cu noi), nu e cazul sa ne lansam in sforaitoare declarii pro-ecumenice, doar pe baza unor efuziuni personale.