View Single Post
Vechi 19.05.2008, 09:32:54
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Ory:"Anita,ai spus ceva pe-acolo de pedeapsa,dar nu ai specificat nimic despre pedeapsa ce se abate asupra copiilor.
Da,poate ca am sufletul impietrit atunci cand vine vorba de atitudinea adultilor fata de copii.Si ma intreb a nu stiu cata oara;SUNTETI MAME?Pentru ca vad in jur multa iresponsabilitate,si nu necredinta,vad in jur multa raceala si mandrie,atunci cand vorbim despre altii,cand tratam necazurile altora,fara sa ne putem vedea catusi de putin pe noi insine.Tocmai pentru ca am inima impietrita nu indraznesc a judeca pedeapsa si a o atribui cu atata usurinta oamenilor,bietelor fiinte vulnerabile si neputincioase. "

Ma gandeam sa nu mai continui dar o sa iti raspund totusi.
Da ,sunt mama si imi dau seama ca si pacatele facute in prezent pot afecta viata copiilor mei ,asa cum si rugaciunile mele le pot netezi drumul spre realizari ,nu neaparat materiale.
Dumnezeu e iubire ,Dumnezeu iarta si nu pedepseste imediat ,dar daca vede ca gresim si iar gresim trebuie sa ne aduca la mantuire ,si cum altfel decat prin diferite necazuri ,scarbe.
Citeste cartuliile acelea cu interviuri luate par.Cleopa ,vol.2 mi se pare ,acolo intreaba despre necazurile si bolile care vin asupra copiilor si parintele raspunde ,nu iti mai spun ce ca iar te enervezi.Parintele avea un suflet foarte bun ,poate ca eu sunt rea ,dar parintele era un om deosebit ,dedicat lui Dumnezeu din copilarie.
Legea talionului asa scria cine iti face rau ii faci si tu ca dovada ca evreii si acum urmaresc si pedepsesc pe cei care i-au exterminat in lagare.
Legea talionului nu e totuna cu "parintii mananca agurida..." .
Iar eu ma straduiesc macar sa nu fac rau ,si ma controlez ce scriu ,sa nu scriu ceva ce poate afecta in rau viata cuiva in viitor.
Reply With Quote