Subiect: Aderarea la U.E.
View Single Post
Vechi 02.11.2006, 12:41:49
silverstar's Avatar
silverstar silverstar is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2006
Implicit

Ortodoxia va rezista in masura in care noi vom fi in stare sa ne pastram credinta pe care am mostenit-o. Nu cred eu ca celor din UE chiar le pasa cum ma inchin eu sau la ce biserica merg. Interesele lor sunt altele pe care, probabil, eu / noi, nu le banuim.
Intr-o postare tot la acest topic faceam referire la alimentele modificate genetic. Am sa revin pentru ca piata romaneasca e sufocata de fructe, carne, legume etc. modificate genetic. Sigur ca toate acestea arata bine, dar de ce sunt interzise pe piata UE si sunt vandute la noi?
Cred, este parerea mea, ca vom deveni cobaii Europei in ceea ce priveste aceste alimente. Suportabilitatea noastra a mai fost testata si pe timpul comunistilor. De ce n-ar fi si acum?
Daca cineva isi inchipuie ca noi suntem primiti in UE ca sa traim mai bine ori ca sa ni se ofere ceva fara a da altceva in schimb, atunci se inseala.
Uitati-va ce valva a starnit in jur primirea noastra in UE! Toate statele isi iau masuri de precautie. Le este teama de noi, de-ai nostri care, pe unde au trecut, au facut prapad.
E bine ca si altii au remarcat ca noi suntem bagati in UE cu forta. Nu ne-a intrebat nimeni, mediatizarea a fost aproape inexistenta, pregatirea populatiei pentru aderare, la fel nu s-a facut. Acestea si multe altele dau de banuit.
Reply With Quote