View Single Post
Vechi 19.05.2008, 23:35:57
dorstor dorstor is offline
Senior Member

Data înregistrării: 08.12.2007
Implicit

D-le emanuel2007,mie dati-mi documentele si vom vedea daca ma ia in seama Sinodul BOR.Ce nu stiti ca Bisrica Finlandei s-a desprins din BORusa,si macar aceasta ar fi interesata daca ar exista dovezi canonice.Ce nu stiti este faptul ca in ortodoxie acum BOR este a doua forta,si nu-si piermite,sa mai faca erori canonice.Evident poate sa discute cu multi,dar sinodul Bor se comporta ca un sinod csre are puterea suprema in BOR(a se vedea alegerea IPS Teofan ca mitropolit al Moldovei).
D-voastra dati-mi proba si vom mai vedea.Daca face odata atuni poate fi reprimita daca apoi se dezice de asa ceva,daca repeta atunci este grav.Vreau amanunte.Tot asa si BOSV dacarevine in ascultarea sinodului bor poate fi clerul poate deveni valid,dar intra in sufraganat conditionat prin care arhiereii ei au dreptul de a uza de calendar de stil vechi.Deci despre Biserica finlandei trebuie cercetat mai amanuntit pt ca nu cred ca Patriarhia ecumenica poate patrona asa ceva!v-am cerut precizari si despre BOr in Acest sens,cand a serbat pastele odata cu iudeii.Cand estwe vorba despre acuzatii asa de gave,trebuie probe nu simple acuzatii!