Citat:
În prealabil postat de Carmen26
Vreau sa cred ca vom iesi invingatori, daca nu exista indoiala, dar pentru asta trebuie sa ne pregatim cu post si rugaciune...nu exista alta cale daca vrem sa ajungem la Hristos, decat calea cea stramta....
Si eu ma intreb oare ce ne astepata, oare pana unde se va ajunge...
ma intristez ca cercurile de persoane cu care pot discuta despre credinta sunt restranse (ca unul pe altul ne sprijinim) insa asta ma face sa imi doresc sa lupt si mai mult, ca pana la urma toti vom vedea care este de fapt Adevarul...si ce zi triumfatoare va fi!!!! Doamne-ajuta!
|
nu te grabi sa te bucuri... s-ar putea sa fim mai putini decat crezi. de exemplu, cand am intrat prima oara pe forum erau cam toti in acelasi duh. poate pe ici pe colo exceptii. insa acum ma sperii de ce postari vad. sincer. nu-i inteleg pe unii. nu ca nu i-as dori pe aici insa probabil ca, la ce debiteaza, si-ar putea gasi un forum pe masura lor. insa ei nu, hop aici si se baga in vorba taman ca musca-n lapte. din pacate credinta trebuie traita si nu discutata. ori noi mai mult discutam. e drept pentru ca aici ne puteam aduna de prin toate cotloanele tarii. insa tot departe suntem unii de altii...