Stimate domnule Ioan Ciobota,
Bine ati venit printre noi! Daca numai ati intra pe forum si ati pune o intrebare, nu ar deranja. Faptul ca dati articole de Andreea Luncan si Marius Vladutoiu, amandoi baptisti, devine deranjant. Poate pe Radio Vocea Evangheliei din Timisoara aveti un timp rezervat pentru a le vorbi "fratilor" de la "adunare", totusi nu risipiti si timpul ortodocsilor de pe acest forum. Suntem pe un forum crestin-ortodox si dorim sa discutam despre adevarurile de credinta, despre adevarul biblic explicat prin scrierile Sfintilor Parinti (nu prin interpretari personale, cu mandria ca ne inspira Duhul Sfant), despre minunile Maicii Domnului, despre transfigurarea pe care o realizeaza Dumnezeu in noi prin Sfintele Taine, despre miracolele pe care le fac rugaciunile Sfintilor pentru noi, etc. Vedeti ca nu prea avem acelasi limbaj?
Va invit cu draga inima sa cautati Adevarul de la origini, sa mergeti pana la intalnirea cu Hristos in urma cu doua milenii si sa-l lasati sa va arate Calea spre Viata. Daca veti fi sincer in acest demers, neinfluentat de sistemul in care sunteti blocat, daca veti cauta numai Adevarul, in smerenie si iubire, Dumnezeu vi-l va arata. Domnul sa va calauzeasca pasii!
Nu stiu daca vor avea efect in inima dumneavoastra aceste cuvinte, mai repede cred ca nu, dar poate candva veti privi spre Ortodoxie nu judecand dupa cum sunt ortodocsii, care poate mai au si carente, fiindca sunt oameni, ci privind spre Ortodoxie ca adevar de credinta. Multe ar fi de spus, o intrebare imi vine in minte: De ce oare lumina sfanta coboara in noaptea de Pasti, la Ierusalim, numai la ortodocsi?
Cu iubire in Hristos, :)
Elena
|