Citat:
În prealabil postat de daliapantelimon
Citat:
În prealabil postat de admin
Daca ati vrea sa intrati in monahism unde ati alege sa mergeti?
|
EU M-AS DUCE LA PETRU VODA, SCHITUL DE MAICI, DAR...NU AM BINECUVANTARE. DE CE NU? SUNT PREA MULTE PROBLEME ACOLO...SI VA FI MARE JALE PE MAICILE DE ACOLO CAND NU VA MAI FI PR. JUSTIN, VA FI DESFIINTAT SCHITUL ETC.....GREU, DAR...MAI STITI CUM SARE IEPURELE?:);)
|
Măi copilă dacă vrei să te duci în mănăstire la petru vodă,schitul de maici și ma-i spui cu vorbele tale că nu ai binecuvântare,si mai spui de ce nu,că nu știu ce alte motive vrei să spui, cică că sunt pre multe probleme acolo...și că îți faci atâta griji că mai zici că va fi mare jale pe maicile de acolo că nu va mai fi Pr.Iustin,și că va fi desfințat schitul etc cum spui tu .....să ști că cu adevărat tu nu ai chemare în mănăstire punct.Că când vrei să te duci nu trebui să te bagi tu acolo că acolo nu îți este mântuirea ta,iar dacă nu este PR IUSTIN nu îți fă tu grijă, tu de asta pentru că atuncea cănd vrei să mergi în mănăstire, te duci nesilit de nimeni pentru IISUS HRISTOS și vei vedea că pota și așa și este că Dumnezeu îi va pune și pe alți ca Pr Iustin sau pote mult mai vrednic de cât Pr Iustin să fie cu Harul lui Dumnezeu.Doamne Ajută