Subiect: CURATIREA INIMII
View Single Post
Vechi 20.05.2008, 12:10:21
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iosif
M-as bucura tare mult sa scrii mesaje mai scurte si mai ales fara "sh" si "tz"!
Vezi? de aici incepe fatzarnicia ca mereu voiIm de la altzii sa faca dupa voia placerii nostre, ceea ce eventual noi eram datori sa facem, sa faca ei ce trebuia sa facem noi shi credem ca Domnul le-ar cere lor, shi eu patzesc lafel, ca voiREA iubirii de sine pusa ca jug altora este o tortura pe sufletul ortodoxului ce creshte ca un bolovan peste aproape shi lipindu-se de el pe deasupra atarnand foarte greu peste totzi fratzii... nu e vorba de tine in special ci asha patzim cu totzii voiind voiREA sangelui sau a carnii respectiv a sufletului mamoniac shi lumesc din noi, ci asha generic itzi impartashesc din voiIrile mele de care m-ash scapa urgent dar nu ma lasa shi pentru tot felul de placeri imi da idei de a face rele, de a face rautatzi, de a ma nemultzumi pe aproapele meu, pe care asha mi l-a dat Dumnezeu, shi daca el il rabda asha atunci tu mai creshtinule de ce il vrei dupa voia poftei placerii tale? De ce? Cand el e dupa voia stapanului sau? Shi bine ar fi daca stapanul acela ar fi stapanul cel bun adica Dumnezeu...

Mesajele scurte tind spre infailibilitate iar "tz" shi "sh" suplinesc prin scriere o parte din specificul nostru romanesc dar prefer sa continui sa scriu tot ca shi pana acum pentru sensul lor duhovnicesc shi romanesc. Deci iarta-ma ca nu itzi sunt pe plac shi pentru asta tzi-am rapit din fericire shi bucurie... ???:(
Reply With Quote