Subiect: o intrebare
View Single Post
Vechi 21.05.2008, 15:38:36
mihaip mihaip is offline
Junior Member

Data înregistrării: 21.05.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de rebellu007
mai fratilor, rad dracii de se prapadesc acum...:)
da voi chiar sunteti amuzanti... si unii de-a dreptul incrancenati in afirmatii.
pai noi nu tinem cont de niste cerinte mult mai majore. nu ne rugam cum trebuie, facem pacate de toate felurile, curvim in tot momentul si, cand ajungem la biserica, ne scotem naframa si masca de farisei si intram multumiti de noi ca de, suntem acoperite (ele), cu barba de-un cot (noi) si cu sacu de pacate tarandu-l in urma noastra... exact ca matza cu clopotzel in coada la vanatoare de soareci.
tre sa ai respect fata de Maica Domnului cand intri in lacasul Ei. dar atitudinea tre sa fie la fel si dupa ce iesi... ca poti avea fusta pana in pamant si naframa sa-ti acopere tot capul si degeaba... daca tu te crezi mai sfanta decat Maica Domnului... mare grija si atentie ca dracu te ataca de acolo de unde te crezi tu mai tare.
imbracati-va cu bun simt si ganditi-va ca mergeti intr-un loc in care oamenii se roaga si e pacat sa-i tulburam. e totusi casa lor si, ca oaspeti, avem datoria sa-i respectam. imbracati-va decent si fiti pregatiti pentru toate situatiile. nu cred ca e greu sa iei in bagaj o fusta parte peste parte (pe care o poti pune si peste pantaloni) si o naframa sa pui pe tine ca femeie...
Doamne ajuta si sa va fie de folos drumul!
Eu sunt nou pe aici,dar imi place schimbul de pareri si ca sa nu zic ca am citit degeaba vreau sa-mi dau si eu cu parerea:
Fiecare din voi isi spune parerea lui personala,mai mult sau mai putin argumentata,foarte putini au cautat Voia Domnului Dumnezeu care numai aceasta conteaza,cine ajunge sa afle Voia Domnului Dumnezeu si are si putere sa se supuna Acesteia, capata trecere cand se roaga"Dopamne ajuta" sau "Doamne milueste";desigur ca aceasta "Voie" nu o aflam nici unde in alta parte decat in Biblie,dar si acolo ne trebuie un "Indreptar" sa putem citi si intelege exact "sensul problemei" fara alunecari laterale;parerea mea despre problema in cauza:in mod obisnuit femeia nu trebuie sa poarte haine barbatesti iar cand se roaga (indiferent unde si cu mult mai mult in Biserica) trtebuie sa fie cu capul acoperit("din cauza ingerilor")
Reply With Quote