Subiect: Cum este corect?
View Single Post
Vechi 21.05.2008, 16:15:26
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

shi io ce sa mai zic ca ma rog intr-o stare de atzipeala... de regula sa scap cat mai repede ???:(:( sau intr-o inchipuire trufashe sau sincron cu ceva hule sau spurcaciuni... nici nu shtiu daca pot fi numite rugaciuni... ca Dumnezeu ma vede dar nu cred ca le ia in seama dar iata ca eu am impresia ca m-am rugat shi prin asta ashtept ceva rasplatzi, shi ii tzin pe altzii cu datorie... om tampit shi natang... ca doar a scris Arhimandritul Sofronie ca trebuie staruintza shi rugaciunea trebuie sa fie curata.... nu ca acum te-ai rugat shi peste cinci minute te-ai maniat shi ai injurat shi alte cinci minute ai aprins o tzigara sau ai barfit/autobarfit in tine la o CAFEA neagra shi ademenitoare ca doar de aia e asha de fierbinte...

Dar zice Cuvantul Lui Dumnezeu ca asha trebuie sa spunem rugaciunile asha cum fumeaza unii, tzigara de la tzigara, ca va veni vremea ca te va scapa rugaciunea shi va putea rugaciunea ce tu nu potzi... dar nu shtiu cum sa fac sa participe shi starea shi sufletul shi durerea shi mila pentru altzii sau macar conshtiintza shi inima pentru pacatele proprii... e greu, shi nu-mi ies decat vorbe de mamaliga sau stari de aur plin de fier de parca ash fi mancat ghiulele sau gantere sau shine de cale ferata daca nu un tren intreg, mult fier shi multa nesimtzire impietrita....... daca nu participa shi simtzamintul adanc shi curat fara orgoliu shi mult smerit inseamna ca ai pierdut vremea ca sa te incantzi cu propria persoana... ???:(:(
Reply With Quote