View Single Post
Vechi 21.05.2008, 23:27:20
Leandros Leandros is offline
Junior Member

Data înregistrării: 11.05.2008
Implicit

Si eu mi-am pus intrebarile astea, la un moment dat, poate te vor ajuta raspunsurile.

Credeti ca Dumnezeu poate sa imi asculte rugaciunea ? Cum sa procedez ?
- Sper ca toti credem asta, altfel n-am mai fi aici. Cum sa procedezi ca sa-Ti asculte rugaciunea? Te-ai gandit ce ai vrea sa-L rogi? Uite, simplul fapt ca intrebi lucurile astea inseamna ca ai indoieli despre Dumnezeu, si cu indoieli nu poti sa faci nimic. Important e ca prima ta intrebare sa nu mai fie necesara. Si daca vei reusi, Dumnezeu te va asculta.

Ii asculta Dumnezeu pe pacatosi ?
- Tocmai ca Dumnezeu ii asculta mai mult pe pacatosi, cei drepti sunt deja pe calea cea buna, au nevoie de mai putin ajutor.

Sunt un pacatos nenorocit. Ce trebuie sa fac in primul si in primul rand ?
- Primul lucru deja l-ai facut, ai recunoscut. E mare lucru. Cum ce sa faci in continuare, schimba-te. Vei intreba cum? Un preot mi-a spus cand l-am intrebat ce inseamna sa fii crestin ca esti crestin atunci cand iti doresti sa fii ucenicul lui Hristos. Cum reusesti asta? Urmeaza ce ti-a zis.

Pot eu cu mintea mea pervertita sa inteleg Sfanta Scriptura ?
- Ai citit Sfanta Scriptura?

Ma pot apuca asa cum sunt sa citesc in Scriptura ?
- Sa inteleg ca nu. Eu ti-as da un sfat, sa o citesti, sa-i vezi frumusetea. N-as putea sa-ti explic sentimentul care te cuprinde cand observi ca e infinit mai mult decat orice te-ai fi asteptat. Dar acolo sa ai indoieli, sa te indoiesti de tine si de capacitatea ta de intelegere, si sa vezi cum au inteles si cei care si-au dedicat viata studiului ei.

Daca e un pacat? Si daca fac mai rau, incepand sa o citesc fara ca sa fiu vrednic si in stare sa tin in mana aceasta Carte a Cartilor ?

- Nu exista asa ceva, nu e un pacat sa citesti Biblia. Si e frumoasa atitudinea, dar nu e benefica, indrazneste, si apoi nu vei mai avea indoieli.

L-ati auzit vreodata pe Acest Dumnezeu vorbindu-va? Literalmente, vorbind ?
- Nu. Si un crestin nici nu isi doreste asta. Citeste Sfanta Scriptura si vei afla de ce. Eu iti doresc sa reusesti.
Reply With Quote