View Single Post
Vechi 22.05.2008, 11:34:11
emanuel2007
Guest

Implicit

eu recunosc si bor ca avand harul Duhului sfant , cum am mai zis , si pe sfantul siluan ca sfant , si pe par sofronie si pa par rafael ca parinti cu viata sfanta , doar ca eu cred ca ei au facut o greseala in privinta ecumenismului si a calendarului ... de exemplu a fost odata un sfant ortodox care credea ca este bine sa mananci inainte de impartasanie , ca sa duca in stomac impartasania deasupra mancarii ... si el asa proceda , ca era preot si manca inainte de liturghie ,dar aceasta chestie a ajuns la urechile episcopului , care la chemat la el cu gand sa il certe aspru ... cand a ajuns acel sfant la episcop , a trebuit mai intai sa stea un timp in sala de asteptare ... stand pe acolo , a vrut sa isi agate haina pe ceva , si vazand ceea ce lui i sa parut a fi o sfoara , a intinso pe acea sfoara ... chestia este ca acea sfoara nu era ceea ce a crezut el , ci era o raza de soare care patrundea printro gaura in incapere ... aceasta minune a fost aflata si de episcop , intre timp , si eiscopul sa incredintat astfel de sfintenia acelui preot ... de aceea cand la chemat inauntru , nu la mai certat cu asprime , dar ia spus ca ceea ce face el este gresit , ca nui corect sa mananci inainte de impartasanie , si ia cerut sa se corecteze , lucru pe care acel preot la si facut ...

deci si sfintii pot sa greseasca , asa si cu par sofronie , rafael , ilie cleopa si ceilalti ...