Citat:
În prealabil postat de Mirean
Prietene, l-au judecat altii: Justitia - instanta si Biserica - prin consistoriu. Ma mir numai ca sunt inca naivi care sustin atrocitati de genul celei comise la Tanacu.
Cat despre cele ce am scris (raspund aici si d-lui vsovi), mi le asum integral.
Apoi in Teologie, ca ai amintit de ea, nu am pomenit asemenea ritualuri de "exorcizare". Am invatat despre slujbe/rugaciuni speciale, dar nimic de genul ritualului de la Tanacu - legare pe cruce, privare de mancare (post nu poate fi numit pentru ca postul este un act voluntar).
|
domnule nu pricepi ca nu a fost in felul in care prezintzi dumneata? a fost rugaciunea sau moliftele, spovedania, postul de 2-3 zile ca toata manastirea shi seara cand au apucat-o crizele a fost legat nu pe cruce ci cu doua lemne, asha cum au vazut ca a fost legata la spital de pat, ca sa nu-shi faca ei rau shi la altzii...
de ce vrei sa vedem noi nishte aiuritoare filme cu exorcishti in fatza ochilor, nishte bestialitatzi shi filme horor... nu a fost asha ceva ci doar in media pentru senzatzional asha sunau titlurile articolelor scotzand ei in evidentza ca sa li se vanda ziarul sau sa aiba priza in media emisiunea... dar ce a fost acolo nu a fost nic un ritual de exorcizare exagerat ci ce se face peste tot in cazul in care se constata posedarea de duhul rau... post, rugaciuni shi spovedanie... iar seara daca a apucat-o crizele shi s-a simtzit rau shi nu a mai fost in stare sa se controleze, probabil apucand-o shi crize epileptice, a fost imobilizata... asha cum imobilizeaza medicii sau politzishtii sau parintzii cand te incuie in casa.... ce era sa fi facut? au facut exact ce au vazut la medici....
deci ma intreb daca nu cumva "tzi-a sarit o doaga", scuza-mi expresia, de tot sustzii aiureli shi rastalmaciri deshi tzi-am explicat de o mie de ori ca dumneata naluceshti filme horor shi rastalmaceshti lucrurile rauvoitor.... cand shtii shi dumneata foarte bine cum s-au petrecut lucrurile.... shi daca ai terminat teologia atunci poate ai citit mai multe, de exemplu ca unii demonizatzi nu sunt chiar asha de lipsitzi de rautate shi violentza cum insinuezi dumneata shi e nevoie de o lupta shi o barbatzie a celui ce incearca sa-l stapaneasca pe cel ieshit din mintzi... shi sa-l puna sub observare shi ascultare....