View Single Post
Vechi 22.05.2008, 16:12:50
emanuel2007
Guest

Implicit

eu nam fost la par proclu decat odata , chiar inainte de a intra in manastire , si nu lam intrebat decat un singur lucru : daca eu sunt pentru liniste sau nu ... la care el mia raspuns ca da , si ca asta trebuie sa caut toata viata ... pe vremea aceea nici macar nu aveam habar ce se intampla in bor , ca inca nu citisem prea multe carti si nici canoanele nu le stiam ... asa se intampla din nefericire cu multi crestini la ora actuala , si de aceea ei pot fi pacaliti asa de usor de acesti minciuno-ierarhi ecumenisti ... de aceea nu lam intrebat pe par proclu despre ecumenism , dar sunt convins ca are o parere negativa despre acesta ...
nu ma astept ca sfintia sa sa paraseasca bor din aceste motive , dar consider ca si el ca si alti parinti cu viata sfanta din bor au cazut in eroare din cauza lipsei de informnare si din cauza ca se alimenteaza de la izvoarele invataturii necurate care le izvorasc de 100 de ani acesti minciuno-ierarhi ecumenisti ... invatatura care se predica din amvoanele bor la ora actuala este eretica , si de aceea chiar si parinti ca acestia cu viata sfanta au cazut in aceste erori : " va cauta daca va fi cu putinta ca sa insele si pe cei alesi "
acesti parinti fac greseala unui exces de rabdare fata de acesti minciuno-ierarhi ecumenisti , caci asa au fost invatati de la inceput de cand au intrat in manastire : sa asculte orbeste de cei mai mari ... asa cum am mai spus , greseala aceasta nui va costa mantuirea pe niciunul , dar vor fi rusinati la judecata ca nu au slujit adevarului din prostie sau simplitate ... insa nu imi inchipui ca vreunul din acesti parinti sa continuie sa ramana in erezia acestor ecumenisti , si dupa al optulea sinod ecumenic , cand se va da pe fata minciuna antihristica care este acuma in bor ...

de fapt asta vroiam sa te rog , frate razvan , ca daca tot ai sa treci pe la par proclu sai pui si aceasta intrebare : ce ar face sfintia lui daca ar veni acuma al optulea sinod ecumenic si se va hotara ca cal iulian nu trebuia schimbat , precum si faptul ca ecumenismul este o erezie ... deci ce ar face sfintia lui daca la acest sinod se va da anatemei definitiv toti cei care vor ramane in slujirea ecumenismului si nu vor voi sa se intoarca la cal iulian ... de ce parte va trece ? cred ca aceasta intrebare ar avea continut , ca faptul ca el acuma nu paraseste bor mie cel putin imi este clar ca no va face , deoarece nu are de ce sa se teama ... dar intrebarea este daca se va teme de hotararea sinodului al optulea in cazul in care acel sinod va hotara ca este obligatorie intoarcerea la cal iulian si intreruperea slujirii cu catolicii ... aceasta intrebare sa io pui din partea mea ...