View Single Post
Vechi 22.05.2008, 18:15:19
mihailt mihailt is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Ascultarea asta oarba duce la Mantuire...
Care Mantuire este o Persoana adica Domnul si Dumnezeul nostru Iisus Hristos.
Domle in legatura cu ierarhi BOR care au acceptat sa treaca prin fumul scos de niste pagani...pai nu era scos de pagani iubitzilor fratzi era scos de arderea a ceva.

Nu stiu ce sa zic da eu vad urmatoarea situatzie:
Popoarele dreptei-credintze au fost hranite cu filme pline de eroi care salveaza lumea.

Apoi a inceput o uimitoare campanie de denigrare a BOR in toate presa in care BOR este invinuita ca a calcat nu stiu ce canoane, ca ierarhii sunt ereticii si alte de acestea.

Apoi ne-a fost servit exemplul lui Sfantul Maxim Marturisitorul si a altora prin care Duhul Sfant a aparat ortodoxia si ni s-a zis pompos:
"Sfantul Maxim Marturisitorul, calugarul care a salvat ortodoxia!"

Eu fiind asa mai prost credeam ca Duhul Sfant lucrand prin acela a salvat-o.
Ca daca acela nu vroia sa lucreze printr-ansul nu era nicio problema lucra prin altcineva.

Si acum ni se cere si noua sa fim salvatorii dreptei-credintze!
Si ni se promite nu stiu ce loc de frunte in Rai...

Ba ni se mai sugereaza sa facem si razboaie cu fratzii nostri catolici sub cuvantul ca acestea ar fi bine placute lui Dumnezeu...

Domle io sunt om pacatos si nu sunt vrednic sa ocup un loc de frunte in Rai...ma multzumesc si cu ultimul de acolo. (macar de m-as mantui...)

Cine e om fara pacate si vrednic acela sa se duca sa apere dreapta-credintza si sa se faca "intocmai cu Sfantul Maxim Marturisitorul" ca eu de asa sfintzenie nu sunt vrednic.

Eu nu vreau sa fiu erou si cunosc doar un singur erou pe Domnul si Dumnezeul nostru Iisus Hristos si doresc sa fiu si eu mantuit in dar de Dansul.