View Single Post
Vechi 22.05.2008, 19:25:37
Mirean Mirean is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.03.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de MihaiFloarea
Ceea ce mă întrebati, mirean, e o naivitate: cum să-mi asum ceea ce nu-mi apartine, căci dacă eram impasibil, cum folositi dv. impropriu vocabula, nu mă frămînta subiectul, nu-l (re)deschideam pe forum, vă ignoram pe dv. si pe toți cei care aveti păreri contrare fată de a mea… Mă preocupă în cel mai înalt grad viața bisericii din care fac parte, mă implic atît cît pot în lupta de idei, încerc să contracarez – în limitele jalnice ale unei voci anonime – ororile comise de mass-media actuale (a se citi cu atentie si un extras postat recent de CrestinOrtodox.ro din cartea lui Giovanni Sartori despre televiziune). Dacă vă respect și vă contraargumentez opiniile este fiindcă sînteți într-o gravă eroare, anume sînteți o victimă a acestor mass-media ce se consideră deținătoare ale adevărului absolut! Poate ar fi bine să citiți și varianta literară a acestor groaznice întîmplări, Spovedanie la Tanacu, să mediați și să vă rugați mai mult (inclusiv pentru mine, cel ce bîjbîi încă în căutarea Adevărului); dar nu mă pot declara deloc adversar neîmpăcat al părintelui Corogeanu si al maicilor ce părimesc împreună cu dînsul pentru asumarea unei sarcini mai presus de puterile lor într-o societate ce se îndreaptă, vai, tot mai mult de valorile autentice ale credintei și practicilor ortodoxe...
Soro, dumneata ce argumenta duci in apararea "cazului Tanacu"?