Citat:
În prealabil postat de konstantinos
parca ne-am nascut ieri.
1.Cautati pe google cum serbeaza pastele Finlanda
2.In privinta ecumenismului intrebati-l pe PadreCodry daca s-a slujit impreuna cu catolicii(din cate am inteles eu e ca s-au facut slujbe comune chiar cu PF. Daniel)
3.Incepeti sa intelegeti de ce nu e bun calendarul Gregorian? pentru ca adoptarea lui in totalite ar face serbarea Pastelui de 2 ori in zile diferite => schisma, dar pt a nu fi o schisma f. evidenta s-a adoptat partial calendarul Gregorian pana se dau toti ortodocsii pe acest calendar ca apoi usurel si dintrun foc sa se schimbe si pascalia la toata ortodoxia (oficiala binenteles).
In sfarsit m-am prins si eu de ce zic cei de pe nou ca si celelalte Biserici vor schimba calendarul dar ca acum nu e momentul.
|
Am cautat si nu am gasit nimic care sa incrimineze BoFinlandeza afara de aiurelile unor schismatici.
o tii ca unul care repeta mereu ceva ce nu cugeta.greseala este ca desi pe vechi ischimeria este pe8 martie stilistii folosesc in calcule in mod minciunos tot data de 21 martie spunnd ca atunci este ishimeria si sfideaza astfel pe Dumnezeu care arata ischimeria pe 8 martie stil vechi.(21martie stil nou)
Nu zic cei pe nou asa ci cele trei Bo autocefale care tin calendarul iulian.