View Single Post
Vechi 23.05.2008, 00:34:06
emanuel2007
Guest

Implicit

eu observ ca acel ziarist stie cam multe pentru un simplu ziarist partizan a nu stiu eu ce ... stie de liturghia cuvantului , pana unde tine , si asta nu e o simpla cultura ziaristica ... ma rog ... chestia este ca el afirma ca a fost la fata locului si atunci sta argumentul lui in fata lipsei de argument a dumenavoastra ... el cel putin sustine ca a fost la fata locului , dumneavoastar ce dovezi aduceti ca ar minti ? daca ar fi asa cum spuneti atunci nar mai trebui sa mai credem nimic din ceea ce scrie in ziare ... dar certitudinea este ca un ziarist nu are interesul sa afirme lucruri care sa se dovedesca false , caci asa isi pierde locul de munca ... prin faptulca se mai fac si exagerari , nu inseamna ca tot ceea ce scrie in presa este fals , pentru ca asa ne convine noua ...
si in plus eu nu ma bazez cand afirm ca bor este schismatica numai pe dovada acelui ziar , fereasca Dumnezeu , sunt prea multe dovezile pe care le am impotriva bor ... si am le aduc cate una aici pe forum in discutie ... mai cititi in urma si veti vedea ca deja am spus cateva , si inca nu miati dat un contraargument la ele ... astept ...