Citat:
Īn prealabil postat de ory
Nu Ancah,cred ca teoriile tale nu au acoperire,decat teoretica.....Daca vrei sa vezi rosul albastru si invers,este problema ta,eu nu am vorbit din carti...si sa stii ca postarile mele vin din realitate,din viata de zi cu zi,din ceea ce cred si marturisesc,si traiesc.Asta sunt eu,si sunt oricum,dar mincionoasa si iresponsabila NU,tu crezi ceea ce vrei si hraneste-te la infinit cu teorii,daca acestea-ti sunt mai plauzibile decat faptele si realitatea din jur,si din interiorul tau.N-ai decat.
Cam cum vrei sa-ti pot confirma eu ca este adevarat ca majoritatea celor plecati in manastire sunt copii si adolescenti?Nu am cum,dar nici nu vorbesc din carti.Iar viata mea din manastire nu are legatura cu ceea ce scriu atat de amplu despre specificul ei,ci absolut tot ceea ce cunosc,si este o diferenta.ORICUM STIU CA VETI RAMANE SUBIECTIVI,VA COMPLACETI ASTFEL PRETINZAND SIMULTAN CA ACEST SUBIECTIVISM MA SUSTINE CREZAMANTUL.ESTE O AMAGIRE!!!NUMAI FAPTELE VA POT CONFIRMA CREZAMANTUL,NIMIC ALTCEVA!!!
|
ory, teoriile sunt teoretice, iar practica le confirma veridicitatea.
Despre care viata a ta in manastire scrii, de vreme ce tot tu ne-ai spus ca nu ai trait in manastire, legaturile tale cu manastirea fiind numai tangentiale, ca ale oricarui mirean. Sa respectam adevarul.
Netraind in manastire si cele spuse de tine sunt tot teoretice, caci nu poti cunoaste realitatea din toate manastirile; poti doar generaliza, cu urmarile de rigoare.
Am fost si eu de curand la doua manastiri, dar nu am vazut nici un copil de 15-16 ani. Copilul nefiind major, e nevoie de acceptul parintilor. Pe de alta parte, se constata insa o revigorare a manastirilor; sunt multi, de toate varstele atrasi de viata in manastire.
Stiu insa, ca unele manastiri se ocupa de copii abandonati, ceea ce e cu totul altceva.
ory incearca te rog sa fi mai putin patimasa in scris. Patima nu e buna.
Dar...suntem de mult off-topic.