View Single Post
Vechi 23.05.2008, 20:01:56
emanuel2007
Guest

Implicit

mi s-au cerut macar trei surse din care sa rezulte ca biserica finlandei tine pastele dupa ereticul si anatemizatul de catre sfintii parinti calendar papistas gregorian ... iata ca v-am dat cu mult mai multe surse din care sa rezulte clar acest lucru ... acum nu se mai poate zice ca toti acestia mint ... printre sursele citate se afla si ziare ortodoxe , forumuri ortodoxe si siteuri ortodoxe ... nu cred ca cineva de buna credinta le mai poate pune la indoiala pe toate acestea

acum este randul dumnevoastra domnule dorstor sa va onorati promisiunea : sesizati aceasta abatere canonica la patriarhia ecumenica , iar daca nu , atunci fiti crestin si nu mai repetati mereu placa , precum papagalul , cum ca bor nu este schismatica iar bosv nu are cler valid ... cred ca am dat suficiente dovezi care sa demonstreze ca nu aveti dreptate , iar dumneavoastra n-ati facut altceva decat sa repetati papagaliceste aceasi erezie ... pana acum n-ati reusit sa demontati nici unul din argumentele pe care le-am oferit , si in plus dumneavoastra n-ati adus absolut nici un argument care sa dovedeasca ceea ce sustineti ; dumneavoastra impotriva canoanelor : orice crestin adevarat stie ce sa aleaga ... ii va alege pe sfintii parinti

dar sa stiti ca eu voi continua sa duc si alte dovezi impotriva schimei bor fata de biserica ortodoxa bimilenara ...

Doamne ajuta !