View Single Post
Vechi 23.05.2008, 22:50:26
emanuel2007
Guest

Implicit

tu spui adica sa am blandete fata de cei care afirma niste lucruri hulitoare impotriva bosv dar pentru asta n-au adus nici o davada ? si care la toate dovezile pe care le-am adus eu despre schisma bor nu au raspuns decat acelasi text : bosv nu are cler valid iar bor nu a facut nici o greseala canonica ...

pai acestia sunt sinceri in discutia cu mine ? n-as zice ... si atunci pot eu sa le mai dau atentie , cand vad ca ei nu sunt vor de fapt sa auda adevarul sau sa il accepte ca adevar ? eu ma gandesc ca om ca nu mai este corect sa le mai dau atentie la ceea ce spun ei , atata timp cat nu sunt sinceri si nu vor sa urmeze adevarului atat de clar ... eu nu pot sa fac altceva decat sa aduc in continuare dovezi ca am dreptate si cei care vor citi acestea sa decida ei insisi ce cale sa urmeze ... caci daca as astepta ca aceia care au pretins ca sunt canonisti, sa aduca dovezi la afirmatiile lor hulitoare si deasemenea sa dovedeasca ca eu ma insel , cred ( am vazut ) ca ar fi o greseala din partea mea ; si daca as continua sa astept sinceritatea lor cred ca as cadea invitabil in deznadejde ... nu stiu daca ar fi corect sa am atat rabdare ... de aceea nu am mai dat atentie nivelului lor de intelegere caci am vazut ca nu merita efortul , caci oricum ei tot cum vor ei sa creada vor crede , aricate dovezi voi aduce eu ... la inceput mi-au solicitat sa aduc dovezi , crezand ca nu voi fi in stare , dar acum cand deja am adus suficiente dovezi vad ca nici nu mai raspund nimic la dovezile mele , ci numai repeta papagaliceste acelasi text hulitor ... eu ce sa fac ? sa astept la infinit ca ei sa fie sinceri ... nu stiu daca este corect asta , caci voi cadea in deznadejde daca tot voi astepta sa imi dea un raspuns care sa fie o demonstratie canonica la afirmatiile lor ... de aceea am renuntat la dialog ... poate gresesc , dar viitorul va demonstra ce este bine de facut in continuare ... eu sunt pentru dialog dar numai daca este corect acel dialog ... iar daca nu , eu pot foarte bine sa scriu aici doar pentru cei care au urechi de auzit : daca nu va vor primi pe voi in cetatea aceasta plecati in alta ...

eu nui urasc pe ei , dar ma asteptam la un raspuns sincer si complet din partea lor , sau daca nu macar la recunoastrerea greselilor , caci nu in fata mea si-ar fi recunoscut greselile ci in fata lui Dumnezeu care se uita la noi si ne vede ...
Reply With Quote