View Single Post
Vechi 23.05.2008, 23:04:07
emanuel2007
Guest

Implicit

eu am adus dovezi canonice si nu am hulit ...

iata de exemplu inca una :

la bihor in 2008 s-a oficiat o boboteaza la care a slujit IPS Sofronie cu un episcop catolic : slujire necanonica cu un eretic ... ei ? sa mai astept de la voi dovada canonica ca ma insel ? cred ca nu mai are rost , caci nu veti gasi asemenea dovada ... in consecinta veti apela biuneinteles la viclenie , spunand ca eu sunt mandru deoarece spun mai multe decat parintii sporiti din bor ... dar n-ar trebui sa uitati ca ei fac ascultare de bor iar eu nu ... de aceea eu pot sa spun adevarul liber fara sa me tem de nimic ... de aceea si am ales aceasta pozitie de libertate pe care mi-a oferit-o bosv , caci cu siguranta ca in bor n-as fi putut sa vorbesc astfel , caci as fi vorbit in definitiv chiar si impotriva mea : as fi dovedit prin canoane ca ma aflu intr-o biserica care sub conducerea masonica a cazut sub anatema ( deocamdata simbolica cum am mai spus ) sfintilor parinti ... de accea si parintii din bor , oricat de sporit ar fi ei , ascund faptul atat de avident ca ierarhii conducatori calca canoanele ... este o greseala insa ... consider ca ma aflu intr-o pozitie mai buna decat a lor si care ma avantajeaza , si chiar daca nu sunt la masura lor de sfintenie , totusi pot spune lucrurilor pe nume ...