Subiect: Versetul de azi
View Single Post
Vechi 23.05.2008, 23:24:26
georgeval's Avatar
georgeval georgeval is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.09.2007
Locație: Valenii de Munte
Religia: Ortodox
Implicit

Evanghelia zilei: Hristos -calea
"si Iisus iarasi le-a zis: «Eu Ma duc si Ma veti cauta si veti muri in pacatul vostru. Unde Ma duc Eu, voi nu puteti veni». Deci ziceau iudeii: «Nu cumva isi va ridica singur viata? Ca zice: Unde Ma duc Eu, voi nu puteti veni». si El le zicea: «Voi sunteti din cele de jos; Eu sunt din cele de sus. Voi sunteti din lumea aceasta; Eu nu sunt din lumea aceasta. V-am spus deci voua ca veti muri in pacatele voastre. Caci daca nu credeti ca Eu sunt, veti muri in pacatele voastre». Deci ii ziceau ei: «Cine esti Tu?». si a zis lor Iisus: «Ceea ce v-am spus de la inceput. Multe am de spus despre voi si de judecat. Dar Cel ce M-a trimis pe Mine adevarat este, si cele ce am auzit de la El, Eu acestea le graiesc in lume». si ei n-au inteles ca le vorbea despre Tatal. Deci le-a zis Iisus: «Cand veti inalta pe Fiul Omului, atunci veti cunoaste ca Eu sunt si ca de la Mine insumi nu fac nimic, ci precum M-a invatat Tatal, asa vorbesc. si Cel ce M-a trimis este cu Mine; nu M-a lasat singur, fiindca Eu fac pururea cele placute Lui». Spunand El acestea, multi au crezut in El." (Ioan 8, 21-30)
Reply With Quote