View Single Post
Vechi 24.05.2008, 01:29:17
emanuel2007
Guest

Implicit

repet : eu nu am facut altceva decat sa raspund unor acuzatii rauvoitoare la adresa bosv ... la inceput eu nu am afirmat nimic impotriva bor , dar cand am vazut ca existau afirmatii drespre bosv ca aceasta ar fi fara cler valid si fara har , ceea ce eu nici macar odata nu am indraznit sa spun despre bor ( deci iata ca am dat dovada de blandete mai mult decat voi ) atunci am adus dovazi canonice pentru bosv ... ma rog ... gata ... iartati-ma Dumnezeu sa va ierte ...

fratelui dorstor nu ii pot aduce dovezi mai clare decat ca peste tot pe internet se spune ca bis finlandei este pe cal gregorian , ceea ce este si suficient ... este logic ca atata timp cat este pe cal gregorian ea sarbeaza pastele odata cu evreii ... in ce an cade pastele lor odata cu cel evreiesc poate afla oricine daca se intereseaza in ce ani a coincis pastele dupa cal gregorian cu cel iudaic in secolul trecut ... cred ca am scris chiar si eu asta pe undeva dar acuma imi mai amintesc si nici nu mai am timp sa mai caut ... oricum este limpede ca finlanda este necanonica si impreuna cu ea toata ortodoxia ... eu am adus dovada , amanuntele ( in ce an a cazut pastele lor odata cu cel iudaic ) acestea le poate cauta fiecare ...
Reply With Quote