View Single Post
Vechi 24.05.2008, 02:23:03
razvan_m
Guest

Implicit

Frate Emanuel,

Incearca sa nu mai aplici in viata de toate zilele principiul talmudic: "ochi pentru ochi si dinte pentru dinte". Vezi cum il aplica actualii evrei impotriva palestinienilor si la ce s-a ajuns. Evreii nu au reusit altceva decat sa-i fanatizeze si mai mult pe palestinieni. Iar printre palestinieni, in afara musulmanilor, se afla si o comunitate ortodoxa.

Eu, pacatosul si nemilostivul si vrednicul de flacara vesnica a gheenei, nu am cum sa ma dezvinovatesc de toate faptele si vorbele rele facute/spuse. Dar pot incerca a pune un inceput bun pentru o altfel de traire in Hristos decat cea de pana acum, in care principii precum legea talionului sa nu-si mai aiba locul, si a deveni mai bun, mai bland si mai simtitor la suferintele semenilor. Te rog ,deci, din suflet sa ma ierti frate Emanuel pentru toate rautatile cate ti le-am vorbit in numele credintei mele catre credinta ta pe care o credeam nu cu mult in urma ratacita si protestanta.

Dumnezeu sa te ierte, frate Emanuel.
.................................................. .................................................. .........
Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine, pacatosul!
Reply With Quote