View Single Post
Vechi 24.05.2008, 11:35:30
emanuel2007
Guest

Implicit

va rog sa imi explicati : in ce sens i-am hulit pe cei din bor ... daca am facut aceasta greseala imi cer iertare de pe acuma , numai ca , cel putin in momentul de fata nu imi dau seama , iertati-ma , in ce consta aceasta hulire ... ce am spus adica hulitor la adresa lor ? va rog sa ma luminati se pe mine ...

sa stii ca de aceasta greseala a rugaciunii cu mandrie se fac vinovati atat calugari ( bu calugarii , adica toti cum ai spus tu ) s din bosv si din bor ... dar pacatele personale pe care le au acestia , si deasemenea toti le avem , nu demonstreaza nimic despre canonicitatea sau nu a bosv sau bor ... tu nu ai mandrie ? eu am , asta este realitatea si Dumnezeu sa ma ierte si sa ma curateasca de aceasta mersavie ...
realitatea este ca si eu nu ma rog cu lacrimi si cu duh smerit tot timpul , ba chiar , uneori maifac si pacatul acesta : ca uit sa imi fac canonul ( asta se intampla rar ) dar aceasta nu demonstreaza decat un lucru : ca nu sunt sfant ... atata ... bineinteles acesta este un lucru grav , dar asta nu este tot una cu a avea credinta gresita ...
cred ca ceea ce am spus aici nu sminteste pe nimeni , pentru ca sunt convins ca toti suntem pacatosi ...

Domane ajuta-ne !