View Single Post
Vechi 03.11.2006, 06:46:37
mirelat
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de silverstar
Eu cred ca fiecare dintre noi am avut un timp al nostru cand l-am descoperit pe Dumnezeu si nu numai. Am descoperit puterea rugaciunii si ajutorul care, nemaisperat, ne-a venit, poate in momentul cand nu mai speram, nu mai asteptam nimic si eram pe punctul de a ne pierde iremadiabil. Poate tocmai aceste intamplari miraculoase ne-au intarit credinta.
Dar, ceea ce nu pot sa concep si nici sa accept este exaltarea, exagerarea, vorbaria multa si inutila a unora care se vor si chiar se considera atoatestiutori. Cred ca si lui Dumnezeu ii place echilibrul, moderatia, logica, bunul simt, numai ca El, dragutul, lasa totul la latitudinea noastra.
Daca e adevarat ca noi suntem facuti dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu, atunci lasati-ma sa mi-l imaginez si pe El razand in hohote si cu lacrimi de foarte multe ori, chiar si numai citind acest forum!
silverstar,

scuza-ma ca-ti spun asa direct, dar esti rautacioasa si superficiala. in general, nu-mi sta in fire sa spun adevarul oamenilor in fata ca sunt putini care il suporta. de aceea, prefer sa ii las sa-l descopere singuri. am observat ca postarile tale sunt cam agresive atunci cand nu impartasesti opinia respectiva, mai ales daca este una pur crestina, care tie vad ca ti se pare exagerata/demodata. te simti cumva la o cafea pe o terasa, atunci cand scrii pe acest forum ?!.. nu uita cum se numeste, poate atunci ti-ai da seama si care ar trebui sa fie numitorul tau comun.

nu cred ca cineva de-aici se considera atoatestiutor; pur si simplu ne impartasim parerile si experientele personale ca sa putem invata unii de la altii. dar cine nu vrea sa invete si doar se afla in treaba pe acest forum, asta e problema lui...
Reply With Quote