View Single Post
Vechi 24.05.2008, 22:54:12
dorstor dorstor is offline
Senior Member

Data înregistrării: 08.12.2007
Implicit

Eu am dovedit!
1Galaction cordun a fost caterisit si ca atare dovediti canonic adica apelul care a anulat caterisirea.Ati recunoscut ca a fost cateresit!Ca motivele sunt necanonice trebuie sa dovediti si singura dovada valabila este anularea caterisirii de catre Patriarhia ecumenica ceea ce nu exista.Deocamdata am fost d acord ca a fost cateresit.
2Rocor nu este in comuniune cu BOautocefale si asta este schisma.Am dovedit prin faptul a ati recunoscut ca nu este in comuniune cu BOautocefale.Despre ce putere are in schisma dovedesc canoanele.
3Galaction Cordun a primit si el ceva de la Maica Domnului?Cam eretica compartia...Iar daca nu faceti comparatie atunci de ce alaturati pe Sf Nicolaie cu Galaction Cordun?ii considerati de acelasi rang?
Si atentie exista un canon care zice ca ,,schismaticul si ereticul una sunt'
Bosv nu are ce succesiune sa transmita pt ca n a primit-o!Iar de doveit am dovedit citand un canon chiar pe topic si pe care uiti sa-l mentionezi.
Este totusi buna aceasta discutie pt ca arata modul in care mistifica cei din BOSV adevarul.Si daca tot vrei sa discuti despre rezistenta afla ca mai este si a treia biserica stilista in Romania recunoscuta de un sinod din rezistenta.Cand acestea trei se exclud reciproc cam despre ce poate fi vorba?Si mai este una cu ahiereu hirotonit in Ucraina tot pe vechi si tot pt Romania! .
.