Cand nu ne convine fondul atunci daca nu ne luam de persoana ne luam de forma, care daca te-a obosit inseamna ca shi-a facut efectul, deci itzi multzumesc ca ai citit ce am scris ca altfel nu bagai de vina... nici eu n-am fost prin occident prea mult shi nici orient asha ca nu am habar decat din auzit shi vazute de altzii mai mult, din poveshti dar despre acel mentalist din occident, era in legatura cu o prietena/sora nu monahie ci o prietena apropiata ca shi o sora, care a fost pacalita de ceva tip sau duh rau ca pana la urma n-am intzeles prea clar, ca respectivul dupa ce a bombardat-o cu halucinatzii luxuriante, shi cu frumusetzi din vis i-a dat dreptul la a se socoti privilegiata shi a intra in cercul lor, auzi acolo i-a dat un drept care nu se da oricui ci doar celor... sarmana, i-am explicat ca a fost fraierita pe vaza nalucirilor pripite de om insemnat, de om superior, de cineva important, adica i-a gadilat orgoliul shi minciunile maririi de sine batandushi joc de ea, iar eu vorbeam despre acest subiect tocmai ca dumneata imi dadeai impresia ca eshti mai preocupata de mental, de minte prin teoriile psihologice mai mult decat ar fi fost normal shi te avertizan sa nu cazi in pacatul semetziei, al mentalistului cu puteri paranormale, de aia am amintit de aceasta... total pe langa subiect... dar consideram ca discutzia divergenta s-a incheiat intrucat ai shi obosit shi fiecare ishi tzine orbeshte de parerile personale, dar adevarul este de partea mea :D, dar mila este de partea ta, asha ca iacata ca daca am face pace am avea shi adevar shi milostenie intru Hristos, adica intru sfanta viatza ingereasca, fiindca un calugar se straduie sa ajunga un ingerash al lui Hristos.... la fel ca shi un cuplu neadulterin "din dragoste shi nesilit de nimeni" tot un ingerash, o stea dubla, se straduie sa ajunga, unde lumina este intru Hristos.
deci nu te supara... sora, ???:(:( ca nu scriu ca in sms-uri ci sh shi tz este pentru evitarea confuziilor chiar daca e mai greu de citit shi produce oboseala... :dozingoff:
|