Subiect: curentul emo
View Single Post
Vechi 26.05.2008, 18:06:16
moro.d moro.d is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.03.2007
Implicit

spun lucrurile asa cum le vad eu, nu iau apararea nimanui...
acum am intrat si eu pe forumul lor, dar nu prea am rabdare sa citesc... din cat am citit, am inteles ca presa a exagerat (ceea ce ma asteptam.. ), dar chiar si asa... curentul emo nu e deloc constructiv.. ba din contra.
iar sfaturi nu e toata lumea dispusa sa primeasca... mai ales crestine... de multe ori nici macar crestinii nu primesc sfaturi crestine.
copiii emo, dupa cum se autodescriu si dupa cum ii caracterizeaza si altii, sunt niste copii normali... adica si ei se bucura, si ei fac bine, si ei au calitati... insa ceea ce predomina e starea deprimanta... repet, asta e ceea ce-am inteles.
desi... dupa cum discutau pe forum.. nu pareau deprimati in asa hal in care a lasat presa sa se inteleaga.
stilul emo e un stil ca oricare altul... un stil cu dezavantajele lui, asa cum toate au. numai ca emo este scos la inaintare.
iar faptul ca un copil emo s-a sinucis pt mine poate fi si o simpla coincidenta... sa fim seriosi, cat la suta dintre cei care se sinucid sunt emo?

de fapt, ca toate celelalte curente, emo este rodul necredintei; si intr-un fel sau altul, mai greu de inteles... emo este o dovada a faptului ca omul, prin natura sa, trebuie sa se raporteze la un sistem de valori. numai ca acel sistem se numeste ortodoxie.
Reply With Quote