View Single Post
Vechi 27.05.2008, 16:19:26
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Domnule draga nu m-ai deranjat deroc shi nu m-am suparat in schimb precis te-am suparat eu,

dar era vorba ca moartea Duhovniceasca le-a provocat-o neascultarea deci atunci cand au mancat din poamele din pomul cunoshtiintzei binelui shi raului shi astfel murind duhovniceshte shi urmand sa moara shi trupeshte cum era proorocit de Dumnezeu ei intrasera sub ispita de a-shi intinde mana shi de a manca shi din pomul Vietzii din care n-au apucat sa manace fiindca au fost scoshi afara din Rai, din Eden...

Ce Greshala sa extrag? nu shtiu ce vorbitzi... la ce va referitzi? atzi ramas calat pe gresheala?

Poi cum atzi intzeles corect ideea daca afirmatzi ca ash fi confundat eu pomii din Rai, cand dumneata necitind corect ce am scris ai avut impresia ca am scris greshit shi apoi facetzi afirmatzia ca shi cum m-atzi fi corectat la cele ce vi se pareau dumneavoastra ca le-ash fi incurcat... nu-i exclus sa le fi shi incurcat...:dozingoff:

poi acul era gresheala shi fanul textul meu cam complicat shi imprashtiat shi prea lung ca shi fraze deci necitibil shi incalcit, dar era apropo la paiul din ochiul altuia, ceva de genul asta...

poi de unde citatzi dumneavoastra? ce Genesis? nu citatzi din Biblia ortodoxa? ca daca citatzi din biblii sectante atunci n-are rost discutzia deloc...

Fiii lui Dumnezeu erau cei din Adam shi Eva ce pastrau ascultarea shi credintza in Dumnezeu, restul erau cei necredincioshi.... oameni, trupuri... fete frumoase...:)???:(:(
Reply With Quote