Citat:
În prealabil postat de Traditie
Eu cred ca nu.
În cartea Facerii nu e nimic despre acest lucru.
Asa-zisele descoperiri ale stiintei sunt mai degraba minunile mincinoase ale proorocului mincinos din Cartea Apocalipsei:
11. Si am vazut o alta fiara, ridicandu-se din pamant, si avea doua coarne asemenea mielului, dar graia ca un balaur
12. Si toata stapanirea celei dintai fiare ea o pune in lucrare, in fata ei. Si face pamantul si pe locuitorii de pe el sa se inchine fiarei celei dintai, a carei rana de moarte fusese vindecata.
13. Si face semne mari, incat si foc face sa se pogoare din cer, pe pamant, inaintea oamenilor...
(capitolul 13)
|
nici macar nu mai citesc restul mesajelor. sunt f intrigat. cum poti sa afirmi ca nu exista atomi. dar tu din ce esti facut? sau nici tu nu existi? materia fizica, cea pe care pui tu mana, apa, aerul, mancarea, din ce sunt facute? din atomi. si daca vrei sa stii mai departe atomii sunt la randul lor alcatuiti din alte elemente: protoni,electroni, neutroni. dar nu numai atat. s-au descoperit si neutrini, particule antimaterie, fotonii care formeaza lumina...etc,etc. va rog un lucru: nu mai spuneti despre stiinta lucruri de care n-aveti habar. va rog mult. sunt f intrigat, chiar jignit. daca nu va dati seama stiinta tot de Dumnezeu a fost facuta. legile fizicii, ale chimiei, care nu pot fi incalcate de nimeni si nimic, tot de Dumnezeu au fost initiate pt o buna functionare a creatiei lui. of,Doamne, cum sa nu existe atomi? pai medicamentele, cum crezi ca se descopera? cu ajutorul formulelor chimice. prin reactii chimice ce au loc intre atomi. nu vreau sa par deplasat, insa sunt stupefiat. e vb de realitate. eu inteleg ca fiecare crede ce vrea, insa ceea ce spun eu aici nu implica credinta, pt ca sunt niste lucruri ce trebuie luate ca atare. ele exista pt ca au forma fizica, au geometrie spatiala, au dimensiune. poti atinge materia, tu esti facut din ea. daca nu poti crede un asemenea lucru, atunci nu vad cum ai putea spune ca tu crezi in Dumnezeu, odata ce nici macar in creatia Lui nu crezi...