View Single Post
Vechi 02.11.2005, 15:58:55
AlexandruP AlexandruP is offline
Junior Member

Data înregistrării: 30.10.2005
Implicit

Citat:
În prealabil postat de alecsandru
Parerea mea este ca esti ceva mai matur! Ajuta-ma sa inteleg exact ceea ce ai vrut sa comunici, eventual cu exemple "..eu credeam ca aprecierile personale nu-si au locul in discutii publice, ci doar in dezbaterile legate de ideile persoanelor cu pricina."

Pai este cam acelasi lucru!

Este posibil sa fi scris ortodocs? Nu prea cred poate ortodox! Mesajele mele au si greseli, , omit litere, sau pur si simplu dactilografiez o litera in locul celeilalte! n cu b de exemplu! Cunosc forma corecta de plural pentru ortodox! sh fonetic?
Multumesc!
Nu cred ca mai sunt necesare explicatii suplimentare - subscriu la ceea ce ziceti dvs. cu "Parerile fiecaruia dintre noi, nu sunt decat niste umbre in calea luminii Adevarului Lui Dumnezeu! Dar de ce sa ucidem harul si acela putin cum este, cu prea mult intuneric?" (cu eventuala inlocuire a lui "ucidem" cu "indepartam" ;)).

Si citandu-va iar, sa dea "DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS A Caruia este slava, cinstea si inchinaciunea, a Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, acum si pururea si in vecii vecilor" sa ne apropiem cat mai mult de acest Adevar fiecare dintre noi. Amin.
Reply With Quote