Salutare la toata lumea !
Sunt nou shi am o problema foarte mare !
In clasa mea am un coleg care este interesat de tot ce este legat de biserica. Eu m-am imprietenit cu el shi chiar am mers la biserica impreuna. Insa acum mi-am dat seama ca el este mai pasionat de felul in care erau pedepsiti oamenii sau blestemati in Biblie sau in alte parti, decat sa inteleaga ca trebuie sa-i iertam pe cei care ne-au gresit.
Acest coleg este FOARTE SIGUR ca are puterea sa blesteme shi chiar ma ameninta de fiecare data cand avea ocazia. Intr-o zi mi-a cerut o foaie, insa eu nu i-am dat (mai ramasese una singura pt mine ). Deodata colegul meu se infurie, shi cu o ura evidenta in ochii lui, mi-a spus ,,Te blestem ! Te blestem '. Dupa aceasta, colegul meu era foarte multumit de ceea ce facuse shi abia astepta sa sufar ... Nu shtiu ce sa ma fac !
Eu nu il shtiam pe colegul meu asha ... Acum chiar mi-e frica de el ... El insusi crede ca este blestemat ! Eu niciodata nu mi-am batut joc de clegul meu , de fiecare data cand e furios vreau sa-l linistesc shi il ajut daca pot. In rest, ma rog acasa dar mai rar ma duc la biserica ... As vrea sa pot mai des ...
Va rog sa ma ajutati in legatura cu colegul meu ! Are intradevar putere blestemul lui shi daca da, ce pot sa fac ? Sunt foarte speriat ...
|