Subiect: AVORTUL!
View Single Post
Vechi 03.11.2006, 16:43:18
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Religia: Ortodox
Implicit

IRINA77,eu ma trag din sapte frati si mama s-a chinuit foarte mult cu noi,si-a muncit pe branci ca sa izbaveasca a ne face mari.Dar in neputinta ei a cartit mereu ca ne-a facut,iar noi i-am scos ochii la randul nostru "ca nu trebuia sa ne faca etc."Atat de usor exprimi tu,si alte persoane,incurajarea pentru a face necontenit copii...sau pentru abstinenta.Sa stii ca mama are si avorturi,a facut si tratament contraceptiv 7 ani de zile,si s-a daruit tatalui meu (din obligatie)si destul de rar,chiar foarte rar,si cu toate acestea s-a ajuns in situatia pe care a trait-o si simtit-o.Atat de simplu exprimati voi viata de cuplu,in ceea ce priveste conceptia dpdv religios!!!!!???Cand realitatea,dupa cum am spus este cea cu care ne confruntam si care nu va disparea.Chiar nu intelegeti ca trebuie sa traiti ca sa intelegeti,lasati cuvintele sa vorbeasca din experienta,si deduse de-acolo in credinta.Tin sa precizez ca mama este o persoana foarte credincioasa,dedicata toata viata bisericii,este si simpla,este inteleapta si o invingatoare,este buna si rabdatoare,dar ceea ce a intampinat in viata este ceea ce nu a putut evita,pentru ca ar fi prea frumos sa traim ca-n carti,ca si cum n-ar exista obstacole ori pur si simplu sentimente potrivnice.Si avea mama o vorba pe care v-o dedic voua celor care judecati atat de aspru "realitatea";"...sa fatati si voi sapte plozi,sa va iasa ochii cat cepele si dupa-aia sa vorbiti!....",dar ma-ndoiesc sa posteze pe forum vre-o femeie cu multi copii!
Reply With Quote