View Single Post
Vechi 28.05.2008, 23:07:59
mariann mariann is offline
Banned

Data înregistrării: 21.04.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu-s
Da, evident ca dupa Scriptura . Nici nu ma astept sa ziceti altfel. La fel spun si baptistii si penticostalii si Martorii si toti sectantii.
Doar nu va astepati sa cred ca ati fost invatat dupa scrierile lui Ellen White? Ati fost invatat in familia de sectanti sambetari in care ati crescut cu biblia Cornilescu in mana. La fel au fost ,,lamuriti biblic” si parintii care v-au crescut. Insa nu va puteti disocia de invataturile fondatoarei acestei secte. Dumneata ai fost invatat “dupa Biblie”sa tii sambata, sa nu mananci carne de porc, sa dai zeciuiala si sa practici spalarea piciaorelor in adunarile voaste pentru ca asa a propovaduit Ellen White, fondatoarea sectei chiar daca adventistiilor de azi le place sau nu sa isi aminteasca de ea.
Se poate cladi ceva bun pe putregai si pe minciuna? Ce autoritae poate sa mai aiba secta aceasta daca fondatorii ei: William Miller, Samuel Snow, Ellen White si James White au fost niste mincinosi?
Toate problemele pe care le ridicati (despre zeciuiala, spalarea picioarelor, ziua de odihna,etc) le-am argumentat numai cu Sfanta Scriptura. Ce-mi tot puneti in carca faptul ca vin cu invataturi de la o anumite persoane?

Imi puteti combate parerile, tot cu Sfanta Scriptura. Dar, neavand argumente, incercati sa ma sapati cu fel si fel de acuzatii (nici macar adevarate). Am o sugestie: hai sa ne adancim in Sfanta Scriptura sa vedem ce ne spune.

Pot sa fac pe profetul? Stiu ca nu veti da curs sugestiei mele. Nu Sfanta Scriptura este arma dvs. ci aruncatul cu noroi.